نقطه عطف تحول «نیویورک تایمز» چه بود؟


درآمد بیش از ۳ میلیارد دلاری نیویورک تایمز از سال ۲۰۰۶ روند نزولی گرفت و در سال ۲۰۱۲ به حدود ۱.۵ میلیارد رسید.با اجرای برنامه تحول، درآمد آن دوباره افزایش یافت و در ۲۰۲۳ به حدود ۲.۵ میلیارد دلار رسید.
چه چیزی باعث این تحول شد؟
دور اول از اقدامات تحولی که مدیران شرکت انجام دادند ناموفق بود. 

آنها برای شناسایی علت عدم موفقیت اقدامات، یک آسیب شناسی دقیق و دردآور انجام دادند.

 این گزارش نشان داد که همچنان فعالیت‌های سیلویی ادامه دارد. کارکنان قدیمی به کار سابق خود مشغول هستند. کمال گرایی مانع آزمودن ایده‌های جدید است. برخی نیروهای خبره شرکت را ترک کرده‌اند و بقیه ناامیدند.
بر اساس این گزارش، دور جدیدی از اقدامات صورت گرفت که کاملا موثر بودند. برای مثال، تمرکز بر مدل کسب‌وکار اشتراکی و تغییر فرهنگ سازمانی انجام شد. با این حال، در بین تمام اقدامات شاید مهمترین را بتوان همان آسیب‌شناسی واقعی دانست. این آسیب‌شناسی امیدی دوباره به کارکنان شرکت بخشید و نقطه عطف تحول نیویورک تایمز شد. بدین ترتیب، نه تنها بقا تضمین شد بلکه شرکت به رشد و توسعه‌ نیز دست یافت.



چرا جنرال الکتریک در تحول ناکام ماند؟


شرکت جنرال الکتریک از ۲۰۱۰ تاکنون، در حال از دادن جایگاه خود در فورچون ۵۰۰ است (از رتبه ۴ به ۵۲ رسیده است). 

در سال ۲۰۱۵، شرکت طرحی بزرگ آغاز کرد تا با محصولی نرم‌افزاری، دنیای صنعتی را متحول سازد و یک کسب‌وکار جدید که آینده جنرال الکتریک را شکل دهد ایجاد شود. مدیرعامل اعلام کرد طی پنج سال «جنرال الکتریک به یکی از ۱۰ شرکت برتر نرم‌افزاری جهان» تبدیل خواهد شد. اما سه سال بعد، عدم موفقیت این طرح آشکار شد. چرا؟
دیوید راجرز، استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا در این باره می‌نویسد:«ساختار نوآوری باید با ماموریت آن هماهنگ باشد. جنرال الکتریک به‌دنبال ایجاد یک مدل کسب‌وکار جدید بود که بیرون از حوزه فعالیت کسب‌وکار فعلی‌اش قرار داشت. لذا باید یک ساختار چابک و مستقل مهیا می‌کرد که مدل کسب‌وکار را طراحی، آزمایش و اعتبارسنجی کنند. اما این شرکت مسیر دیگری پیش گرفت. ایجاد این کسب‌وکار جدید به واحد فناوری اطلاعات سپرده شد.هزینه بالا و عدم درآمدزایی کافی در کنار تمایل واحد فناوری اطلاعات به ارائه خدمات به کسب‌وکارهای داخلی شرکت (و نه بازار بیرون)، نهایتا باعث شکست طرح شد.»


✍️دکتر صادق برادران

شرکت توسعه فناوری دیجیتال رایبد با تکیه بر تجربه اجرای پروژه های بزرگ در سطح کشور و همکاری با شرکت های بزرگ بین المللی اروپایی و آسیایی خدمات مشاوره ای و آموزشی مطابق با استانداردهای روز به شرکت ها و مشتریان خود ارائه می دهد.